Vilkår og betingelser

Har du lyst til å selge produktene dine hos Perle? Her kan du lese om hvordan vi driver nettsiden, og hvordan du kan bli en Perler. 

Hvordan nettsiden fungerer

Det langsiktige målet er å bygge om Perle slik at du selv legger ut, selger og sender varene. Frem til det skjer legger vi ut alle produktene for deg, vi lager butikken din og vi administrerer siden, slik at du slipper å bruke tid på det. Når du blir med i Perle, sender du oss bilder av produktene dine, informasjon om produktet (navn, materialer, mål, eller annen viktig informasjon du ønsker å ha med), og pris du ønsker for hvert produkt. Når et produkt er solgt får du betaling fra oss, også sender du pakken i posten.


Frakt

Frakt legges til hvert produkt i kassen. Derfor trenger vi å vite hvor mye som kommer i frakt for hvert produkt, slik at riktig pris vises for kunden i kassen. Når et produkt blir solgt, sender vi deg et digitalt frimerke som du selv skriver på pakken, sammen med navn og adresse til kjøperen. Alternativt kan vi sammen komme frem til en annen løsning, hvis du ønsker å bruke en annen fraktmetode.


Avgift 

Perle inkluderer et påslag på 10% på prisen du selger varen for. Dette lille påslaget dekker utgifter for å drive nettsiden, og vi kan garantere at alt overskuddet går tilbake til å videreutvikle nettsiden. Det vil si at hvis du selger et produkt for kr 100, vil produktet legges ut på nettsiden for kr 110. Når produktet er solgt får du kr 100 i betaling fra oss. 


Kontakt oss på perle.markedsplass@gmail.com i dag for å bli en Perle. Da får du en mail fra oss med all informasjon vi trenger fra deg, og så fort alt er på plass lager vi din egne, lille butikk!