Vilkår og betingelser

Har du lyst til å selge produktene dine hos Perle? Her kan du lese om hvordan vi driver nettsiden, og hvordan du kan bli en Perle.

Hvordan nettsiden fungerer

Det langsiktige målet er å bygge om Perle slik at du lager en profil, legger ut, selger og sender varene. Frem til det skjer legger vi ut alle produktene for deg, vi lager butikken din og vi administrerer siden, slik at du slipper å bruke tid på det. Når du blir med i Perle, sender du oss bilder av produktene dine, informasjon om produktet (navn, materialer, mål, eller annen viktig informasjon du ønsker å ha med), og pris du ønsker for hvert produkt. Når et produkt er solgt sender du pakken i posten, også får du betalt gjennom oss.

Vi gjør markedsføring for nettsiden i seg selv, men det kan lønne seg å bygge merkevaren din gjennom andre kanaler. De som er aktive i sosiale medier er de som selger mest, men det betyr ikke at du trenger å gjøre dette. I hovedsak er Perle en plattform for å selge varene dine, og det er en naturlig begrensning for hvor mye markedsføring vi har mulighet til å gjøre for hvert enkelt produkt. Perle er til for at du skal ha en trygg side å selge varene dine gjennom, og du får også ekstra eksponering for dine produkter. 

Den nye nettsiden kommer til å være på plass i løpet av 2022.


Frakt

Frakt legges til hvert produkt i kassen. Derfor trenger vi å vite hvor mye som kommer i frakt for hvert produkt, slik at riktig pris vises for kunden i kassen. Når et produkt blir solgt, sender vi deg navn og adresse til kjøperen, og du kan selv velge hvordan du ønsker å sende pakken. Hvis du vil, kan vi legge inn en beskjed på produktene dine som sier at det er mulig å avtale at kunden henter produktet hjemme hos deg, så slipper de å betale frakt. 


Avgift 

Perle inkluderer et påslag på 10% på prisen du selger varen for. Dette lille påslaget dekker utgifter for å drive nettsiden, og vi kan garantere at alt overskuddet går tilbake til å videreutvikle nettsiden. Det vil si at hvis du selger et produkt for kr 100, vil produktet legges ut på nettsiden for kr 110. Når produktet er solgt får du kr 100 i betaling fra oss. 


Kontakt oss på [email protected] i dag for å bli en Perle. Da får du en mail fra oss med all informasjon vi trenger fra deg, og så fort alt er på plass lager vi din egne, lille butikk!